Onze merries

G.A. Lonestar Cisco

Cisco is de 'directrice' van onze mini kudde. Zij is geboren op 4 Augustus 2005. Zij werd geïmporteerd vanuit de VS. Vanaf het voorjaar 2013 is Cisco bij ons. Cisco is een absolute top merrie. Zo'n lief ding, zo ontroerend vol vertrouwen ten opzichte van 'haar' mensen. Cisco heeft in haar leven al vijf prachtige veulens ter wereld gebracht. Picasso, onze huidige dekhengst, is ook een zoon van Cisco.

Cisco is op 30 April 2017 bevallen van een hengstveulen en in oktober werd haar nog een premie A toegekend. Cisco is in juni 2018 teruggegaan naar de oude eigenaar.

 

 

 

stambomen

Gardner's Abbi Jane

Onze Abbi heeft een bescheiden natuur. Rustig, afwachtend, voor een mini ezel wat 'op zich zelf'. Zij is een prachtige merrie in een fraai grijs-beige kleur met wat rossige accenten. Ook zij werd vanuit de VS geïmporteerd naar Nederland. Abbi werd geboren op 20 Juni 2008.  

In april 2018 is ze gedekt door onze hengst Picasso. In mei is zij verhuisd naar België.

 

 

 

 

stambomen

Cato van de Veertienhond

Cato is geboren op 15 Mei 2012. Catootje en Saartje zijn in Nederland geboren en vanaf januari 2015 bij ons. Cato en Sarah zijn onafscheidelijk!
Toen zij pas bij ons waren, waren de dametjes nog wat schuw, inmiddels gedragen zij zich als echte mini ezels. Altijd in voor een knuffel, een aai of een fijne borstelbeurt.

Catootje heeft in juni 2017 haar eerste veulen gekregen: een merrieveulen, genaamd Coco, die net als haar neef Vivaldi, een heel speciale kleur heeft en mooi klein gebleven is. In mei is zij gedekt door Picasso.

 

 

 

 

 

stambomen

Sarah van de Veertienhond

Saartje is eén dag geboren na Catootje. Zij zijn half-zusjes, maar gedragen zich als een identieke tweeling.

Ook Saartje is gedekt door Willpower's Red Bullet en heeft op 1 juli 2017 een heel mooi gekleurd hengstveulen gekregen. Begin april 2018 is zij gedekt door onze hengst Picasso.

 

 

 

 

 

 

stambomen

Feline van de Vogelsang

Feline is geboren op 3 Maart 2014. Zij is onze eerste zelf gefokte merrie! En wat voor een! Feline is nog jong maar heel veelbelovend. Een plaatje om te zien met een karaktertje om op te eten.

Feline is  in het voorjaar 2017 gedekt door HHAA Sweet spotz van Willpower en nu de trotse moeder van een volledig donkerbruin merrietje genaamd Zorah.  In mei zijn moeder en dochter naar België verhuisd.

 

 

 

 

 

 

stambomen

Annie du Chef

Sinds mei 2017 is deze mooie compacte merrie met een wat boerse uitstraling ook bij ons. Annie, of Amelie zoals ze bij ons heet. Op 26 juni is Lolita geboren, een gitzwart merrieveulen. Picasso is de vader. Lolita blijft voorlopig bij ons.

Coco van de Vogelsang

Coco is van juni 2017. Een heel lief, knap, klein merrietje. Daar gaan we nog lang plezier van hebben. Ze is van Cato van de Veertienhond en Red Bullit

Lolita van de Vogelsang

Lolita, is op 26 juni geboren. Het is een veelbelovende merrie die voorlopig bij ons blijft.